top of page

HRWU-TIIMI

REIJA LAUREL

KONTAKT-INFORMATION

Vårt team består av medlemmar med omfattande erfarenhet inom rekrytering, personalhantering, headhunting, projektledning och coaching från olika branscher. Vi förenas av vår glädje, empati och entreprenöriella inställning till allt vi gör. Vårt nätverk består av många HR proffs med olika bakgrunder.

Tveka inte att ringa, komma på besök eller skicka oss ett meddelande!

Reija Laurell

Reija har en magisterexamen i företagsekonomi med inriktning på personalledning, kommunikation, marknadsföring och socialpsykologi.

 

Med flera års erfarenhet inom HR-branschen är Reija expert på rekrytering, headhunting och personalbedömningar. Hon har framgångsrikt stöttat flertalet chefer i anställningsfrågor, personaldiskussioner och förändringssituationer samt samarbetat med företagsledningen för att utveckla HR-strategier och kompetensutveckling.

REIJA LAURELL

CEO, FOUNDER, HR & RECRUITMENT ADVISOR

  • LinkedIn
Carolina Suni

Carolina har en ekonomexamen (M.Sc.) och är även kandidat i socialpsykologi. Hon har specialiserat sig inom organisationspsykologi, ledarskap och samhällsfenomen.

Carolina har omfattande erfarenhet av projektledning samt att planera och bygga upp organisationsprocesser. Hennes styrkor är förmågan att uppfatta helheter, noggrann planering samt att kommunicera dem skriftligt och visuellt.

Carolina tar tag i HR-frågor på ett bestämt men respektfullt sätt och lyssnar uppmärksamt på alla parter. Vid rekrytering framträder hennes analytiska approach genom förmågan att objektivt möta kandidater och främja ansvarsfull rekrytering som bidrar till mångfald.

CAROLINA SUNI

HR PROCESS DESIGN, RECRUITMENT

  • LinkedIn

Anni har en tradenomexamen med inriktning på HR och ledarskap.

 

Hennes avhandling fokuserar på ledares påverkan på medarbetarnas välbefinnande. Med flera års erfarenhet av rekrytering, introduktion och arbete som ledare inom handelssektorn har Anni en omfattande förståelse för HR-utmaningar på gräsrotsnivå.

 

Anni är en lättsam person och strävar efter att utveckla sina färdigheter inom olika områden inom personalhantering. Hon har även deltagit i HR-utvecklingsuppdrag på HRWU.

ANNI VÄHÄTALO

HR CONSULTANT

  • LinkedIn

BOKA EN TID

bottom of page