top of page
HR with you

HR WITH YOU

HR - REKRYTERING - HEADHUNTING

HR WITH YOU HJÄLPER TILL ENLIGT BEHOV

Behöver ert företags HR-processer struktureras eller söker ni nya talanger? Behöver ni stöd i att hitta rätt personer, utveckla kompetens och samarbete, leda prestation eller främja välmåendet på arbetsplatsen? Outsourca rekryteringen eller de dagliga HR-processerna till oss eller dra nytta av vår expertis för större utvecklingsprojekt.

HR-palvelut

Vi hjälper företag att uppnå framgång genom att erbjuda mångsidiga lösningar för personalledning. Våra flexibla tjänster kan anpassas efter varje kunds specifika behov. Vi har specialiserat oss på små, medelstora och tillväxtföretags personalledning samt rekrytering av experter, säljpersonal och mellanchefer inom olika branscher.

SAGT OM OSS

"HRWU har varit en bra och pålitlig samarbetspartner för oss i sex år. Vårt företag har upplevt olika tider och tillsammans har vi lyckats lösa många situationer. Vi har även genomfört flera framgångsrika rekryteringar tillsammans. Jag rekommenderar varmt HRWU:s team, som satsar på att få människor att känna sej uppskattade, till småföretag som saknar en egen HR-avdelning. Personalfrågor kan vara påfrestande för företagsledningen och HRWU har varit en pålitlig partner att diskutera frågor med."

Antti Öystilä

ANTTI ÖYSTILÄ

CEO, EL-Parts

"Vi valde HRWU eftersom vi behövde en flexibel och engagerad partner för att driva våra HR-projekt framåt. HRWU-teamet har framgångsrikt utvecklat våra onboarding-processer och riktlinjer med ett systematiskt och effektivt tillvägagångssätt. De har även stöttat våra medarbetare i ärenden som rör anställningscykeln och bidragit med nya fräscha idéer för att främja välbefinnandet i vår organisation, till exempel genom en träningsutmaning för personalen."

Juhani Sopanen

JUHANI SOPANEN

COO, Alupro

"Vi har använt HRWU:s direktsökningstjänster i företagen i vår koncern. HRWU har hittat utmärkta säljare och produktledare åt oss. HRWU:s team är en trevlig samarbetspartner, och de behandlar kandidater med respekt. Det är viktigt för oss som företag eftersom vi vill ta väl hand om vårt employer brand."

Mari Katara

MARI KATARA

SVP People & Sustainability, Boreo

Rekrytointipalvelut

"HRWU har genomfört rekryteringar för de företag jag representerar och har alltid lyckats utmärkt. Jag har fått lära känna alla medlemmar i teamet, och de är alla trevliga och kunniga personer. Numera känner jag mig bekväm att ta kontakt med företaget när jag stöter på rekryterings- eller HR-utmaningar. Jag har rekommenderat och kommer fortsätta att rekommendera HRWU till andra företagare i mitt nätverk."

MARKUS ERONEN

Chairman of the Board, NGD Invest Oy 

TEAMET BESTÅR AV KOMMERSIELLA OCH SOSIALPSYKOLOGI EXPERTER 

HR with you började som egenföretagare, och allt fler kunder sökte stöd för att hitta den bästa talangen, förbättra arbetsnöjdheten och effektivisera sina HR-processer. Det behövdes fler teammedlemmar med olika styrkor för att hjälpa kunderna uppnå sina mål.

HR with you utvecklades och bildade det nya HRWU: ett sammansvetsat och dynamiskt team där varje medlem bidrar med sina unika styrkor för att förstärka helheten. Nätverkspartners kompletterar teamets kompetens.

Vi vill följa och stödja våra kunder genom olika faser av deras organisationsutveckling och i alla situationer som hör till anställningens livscykel. Vi bekantar oss grundligt med kundens organisationskultur och identifierar talangen som kompletterar teamet. Vi skapar och upprätthåller en atmosfär av uppskattning och bidrar aktivt till ett positivt employer brand. Vi är en flexibel partner och tillgängliga när vi behövs. Vi erbjuder service smidigt på svenska, finska och engelska.

HR with you

PARTNERS

AKTUELLT

Inga inlägg har publicerats på det här språket ännu
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
bottom of page