top of page
HR with you

KUNDBERÄTTELSER

Tiotals nöjda kunder, hundratals lyckade rekryteringar och headhuntingsuppdrag.

OTA YHTEYTTÄ
Kai Kallio

"Utöver flera framgångsrika rekryteringar har HRWU också främjat vårt företags samarbete med utbildningsinstitutioner. Målet med detta samarbete är att stärka YTM:s rykte som arbetsgivare och nå fram till framtidens talanger. Det är alltid trevligt att arbeta med HRWU:s glada och entusiastiska team, och samarbetet flyter smidigt."

KAI KALLIO

VP, YTM-Industrial

Boreo
Elparts
H&H
Alupro
Fredman
Kuopion Energia
Laki & Vesi
Stanley Security
Norders
Voestalpine
Combi Works
Nurminen Logistics
Taitokaari
Flowplus
Uddeholm

VI REKOMMENDERAS AV

"Vi valde HRWU eftersom vi behövde en flexibel och engagerad partner för att driva våra HR-projekt framåt. HRWU-teamet har framgångsrikt utvecklat våra onboarding-processer och riktlinjer med ett systematiskt och effektivt tillvägagångssätt. De har även stöttat våra medarbetare i ärenden som rör anställningscykeln och bidragit med nya fräscha idéer för att främja välbefinnandet i vår organisation, till exempel genom en träningsutmaning för personalen."

JUHANI SOPANEN

COO, Alupro

Juhani Sopanen

"Vi har använt HRWU:s direktsökningstjänster i företagen i vår koncern. HRWU har hittat utmärkta säljare och produktledare åt oss. HRWU:s team är en trevlig samarbetspartner, och de behandlar kandidater med respekt. Det är viktigt för oss som företag eftersom vi vill ta väl hand om vårt employer brand."

MARI KATARA

SVP People & Sustainability, Boreo

Mari Katara

"HRWU har varit en bra och pålitlig samarbetspartner för oss i sex år. Vårt företag har upplevt olika tider och tillsammans har vi lyckats lösa många situationer. Vi har även genomfört flera framgångsrika rekryteringar tillsammans. Jag rekommenderar varmt HRWU:s team, som satsar på att få människor att känna sej uppskattade, till småföretag som saknar en egen HR-avdelning. Personalfrågor kan vara påfrestande för företagsledningen och HRWU har varit en pålitlig partner att diskutera frågor med."

ANTTI ÖYSTILÄ

CEO, EL-Parts

Antti Öystilä
NDG Invest Oy

"HRWU har genomfört rekryteringar för de företag jag representerar och har alltid lyckats utmärkt. Jag har fått lära känna alla medlemmar i teamet, och de är alla trevliga och kunniga personer. Numera känner jag mig bekväm att ta kontakt med företaget när jag stöter på rekryterings- eller HR-utmaningar. Jag har rekommenderat och kommer fortsätta att rekommendera HRWU till andra företagare i mitt nätverk."

MARKUS ERONEN

Chairman of the Board, NGD Invest Oy

"Min företrädare, vår grundare Martti Laaksonen, började använda HRWU:s tjänster eftersom han ville ta ännu bättre hand om personalen i sitt företag. Samarbetet fungerade bra, och sedan Martti gick i pension har vi fortsatt att samarbeta. Tillsammans har vi mött olika situationer, från rekryteringar till förändringsförhandlingar. Vi har genomfört personalutveckling med hjälp av EASI-profiler och gruppcoaching, samt organiserat flera motionskampanjer för personalen. Vi har även skapat en plan för att utveckla arbetsgemenskapen, vilket nu vägleder vårt framtida arbete samtidigt som det stödjer personalens välbefinnande. Jag har varit i kontakt med alla medlemmar i HRWU-teamet. Var och en av dem har sina egna styrkor, och de arbetar väldigt bra som ett team."

JUUSO RÄSÄNEN

CEO, H&H Tuonti

Juuso Räsänen

"Vi beställde rekrytering/headhunting av en bokförare från HRWU, och processen slutfördes framgångsrikt inom en kort tidtabell. Vi hittade en lämplig person som passar bra in i vårt team och våra utvecklingsplaner. Samarbetet med HRWU har varit flexibelt och smidigt, och jag rekommenderar dem varmt."

JANI KOIVUNIEMI

CEO, Taitokaari

Jani Koivuniemi

"HRWU har genomfört personbedömningar åt oss sedan 2017. Vi har varit nöjda med deras tjänster och resultaten av bedömningarna. Samarbetet har alltid varit flexibelt och trevligt. Jag kan varmt rekommendera detta företag."

SATU NURMINEN

HR & Occupation Health and Safety Manager, Kuopion Energia

Satu Nurminen

"Jag har samarbetat med HRWU under en längre tid nu. I vårt företag är det sällan behov av rekryteringar, eftersom våra anställda trivs hos oss under lång tid. Men när behovet har uppstått att söka nya personer under åren har jag tagit kontakt med HRWU, och de har skött processen oerhört bra varje gång. Jag kan absolut rekommendera dem som headhunting- och rekryteringspartners. En särskild styrka jag vill framhäva är HRWU:s förmåga att förstå våra behov när det gäller den profil vi söker hos kandidaten. Vi har också genomfört vår senaste medarbetarenkät med HRWU, och vi planerar att använda dem även för vår kommande enkät."

JARKKO INKEROINN

Country Manager, voestalpine High Performance Metals

Jarkko Inkeroinen

"HRWU har hjälpt oss med olika uppgifter, bland annat implementeringen av träningsprocesser samt att stöda ledarskapet. Jag har varit nöjd med framstegen och HRWU har alltid funnits där för att påminna om saker vid behov."

EDWARD BLOMSTEDT

CEO, Combi Works

Edward Blomstedt
bottom of page