top of page

SKRÄDDARSYDD DIREKTSÖKNING

Bespoke Headhunting är vår dedikerade och högkvalitativa direktsökningstjänst. Vår direktsökning skräddarsys engligt varje kunds specifika behov. Vi gör noggranna bedömningar av kundens kompetenskrav, nuvarande affärssituation och framtida förväntningar.

Direktrekrytering är kärnan i vår expertis. För att göra de rätta personalförvalen krävs djup kunskap om kundens verksamhet och insikt i deras framtida strategier. Vi samarbetar nära med ledningen för att hitta individer som främjar företagskulturen och för att skapa mervärde genom rekryteringar. Prissättningen för headhuntingservice beror på sökningens krav, från 2 x den valda personens månadslön + moms.

Räätälöityä suorahakupalvelua

HEADHUNTING-TJÄNSTER

VI FÖR SAMMAN DE RÄTTA FÄRDIGHETERNA OCH SKAPAR FUNGERANDE TEAM

Vi utnyttjar vår branschkunskap, rekryteringskompetens och kännedom om olika kanaler och nätverk för att hitta de rätt människorna. Vi kontaktar dessa personer och presenterar kundföretaget.

Efter telefonkonversationer bjuder vi in de mest lämpliga kandidaterna till intervjuer. Vi bedömer deras kompetens utifrån kundens nuvarande behov och framtida mål. Vi använder opartiska och strukturerade testmetoder som stöd i bedömningsprocessen. Genom att kombinera intervjuer, personbedömningsverktyg, referenser samt vår kunskap om kundens verksamhet och kultur, gör vi rekommendationer för de mest lämpliga personerna för rollen.

Monipuoliset hearhunting-palvelut

TJÄNSTER

DIREKTREKRYTERING AV NYCKELPERSONER

Vi använder flexibelt olika metoder och samarbetspartners efter behov i direktrekryteringsprocessen. Modern rekrytering är interaktiv, utnyttjar nätverk och innebär aktivt engagemang.

KARTLÄGGNING AV FÖRETAGSKULTUREN

Vid varje nytt direktsökningsuppdrag kartlägger vi företagskulturen. Detta hjälper också till att öka mångfalden inom företaget.

PERSONBEDÖMNINGAR

Vid personbedömningar förlitar vi oss på Master Suomi Oy's MPA arbets- och interaktionsstilsanalys samt ACE för att testa problemlösningsförmåga. Vi genomför också simulationstest som är anpassade efter arbetsuppgifterna.

Tiotals nöjda kunder, hundratals lyckade rekryteringar och headhuntingsuppdrag

bottom of page