top of page

HRWUs HISTORIA

Hur kan vi se till att medarbetarna mår bra och känner sig uppskattade? Hurdana rekryterigar kan styra organisationen i önskad riktning?

 

HR with you föddes som ett svar på dessa frågor.

Vår approach till HR bygger på att motivera, uppmuntra och uppskatta medarbetarna. Vår mission är att sprida en kultur av uppskattning. När kunder är upptagna med att driva sina företag hjälper HRWU till att främja den kompetensen och processerna som får företaget och personalen att blomstra. I våra rekryteringar fokuserar vi på de egenskaper och kompetenser som har det största mervärdet för kunden.

I vårt team har varje medlem sina egna styrkor och expertis, vilket har höjt vår verksamhet till en ny nivå. Vår kunskap och utbildning isocialpsykologi och företagsekonomi hjälper oss att förstå både individens och gruppers dynamik samt våra kunders affärsbehov.

HR WITH YOU OY

HR with you erbjuder flexibla och skräddarsydda HR-tjänster för företag. Vi har erbjudit en bred variation av tjänster till våra kunder, allt från kortvariga timanställningar till längre projekt. Namnet "HR with you" återspeglar vårt fokus på starka och förtroliga partnerskap med våra kunder.

Våra tjänster inkluderar rekrytering och headhunting, utveckling av HR-processer samt outsourcing av HR-tjänster. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att förbättra sina affärsresultat genom effektiva rekryteringar, fungerande HR-processer och ökad motivation och trivsel hos personalen.

245

NÖJDA KUNDER

1200

REKRYTERINGAR

500

PROJEKT

Vilken typ av rekryteringar kommer att styra ditt företag i önskad riktning?

TA KONTAKT
bottom of page