top of page

EXTERN HR-SERVICE

Vi hjälper bland annat till med HR-processdesign, utformning av anställningsavtal och onboarding-program, hantering av dagliga HR-ärenden samt upprätthållning av personalens trivsel och välmående.

HR-palvelut

HR-TJÄNSTER

VI AGERAR SOM DELTIDS PERSONALANSVARIGA I FLERA KUNDFÖRETAG

Med vår breda och strategiska kunskap inom personalledning och våra omfattande branschnätverk har vi möjlighet att ta rollen som deltids personalchefer i flera av våra kundföretag. Vårt engagemang sträcker sig till alla anställningsnivåer och garanterar en professionell och effektiv hantering av våra kunders varierande HR-behov.

Vi erbjuder ett nära och pålitligt partnerskap som levererar ovärderligt stöd inom HR-hantering, rekrytering och andra operativa HR-funktioner för att stärka ert företags framgång. Vi har fått positiv feedback från kunder som uppskattar vår engagerade, respektfulla, uppskattande och flexibla approach.

Vi värderar långa samarbeten och vårt mål är att skapa långsiktiga och framgångsrika partnerskap. Vi står redo att hjälpa er med era HR-utmaningar och att erbjuda expertstöd och vägledning. Tillsammans skapar vi en stark HR-funktion som främjar er företagstillväxt och utveckling.

Monipuoliset HR-toiminnot

Söker du en flexibel HR-partner som kan stödja tillväxten i ditt företag?

bottom of page