top of page

YHTEYSTIEDOT

Tiimimme jäsenillä on vahva kokemus rekrytoinnista, henkilöstöjohtamisesta, headhuntingista, projektinjohtamisesta ja valmentamisesta eri toimialoilta. Meitä yhdistää iloisuus, empaattisuus, ja yrittäjähenkinen ote kaikkeen tekemiseen.

Soita, tule käymään, tai laita meille viestiä!

Reija Laurell

Reija on suorittanut ekonomin tutkinnon (KTM) erikoistuen henkilöstöjohtamiseen, viestintään, markkinointiin ja sosiaalipsykologiaan.

Reijalla on vuosien kokemus henkilöstöalalta ja yrittäjyydestä. Hänen ydinosaamiseensa kuuluu rekrytointi, suorahaku ja henkilöarvioinnit. Hän on myös auttanut lukuisia esihenkilöitä onnistumaan työsuhdeasioissa, henkilöstökeskusteluissa ja muutostilanteissa sekä kehittänyt HR-strategiaa ja henkilöstön osaamista yhdessä yritysjohdon kanssa.

REIJA LAURELL

CEO, FOUNDER, HR & RECRUITMENT ADVISOR

  • LinkedIn
Carolina Suni

Carolinalla on ekonomin tutkinto (KTM) ja hän on myös sosiaalipsykologian kandidaatti. Hän on erikoistunut ryhmäilmiöihin, organisaatiopsykologiaan ja johtamiseen.

Carolinalla on vahva kokemus projektien hallinnasta ja toteuttamisesta sekä organisaatioprosessien rakentamisesta. Hänen vahvuuksiaan ovat kokonaisuuksien hahmottaminen, suunnitelmallisuus sekä tekstin ja kuvallisen materiaalin tuottaminen.

 

Carolina hoitaa HR-asiat jämäkällä, mutta arvostavalla otteella kuunnellen jokaista osapuolta. Rekrytoinnissa analyyttinen työtapa näyttäytyy kykynä kohdata hakijat objektiivisesti edistäen vastuullista ja diversiteettiä kehittävää rekrytointia.

CAROLINA SUNI

HR PROCESS DESIGN, RECRUITMENT

  • LinkedIn
Clarissa Ekström

Clarissa on valmistumassa sosiaalipsykologiksi (VTM) ja hän on erikoistunut  organisaatiopsykologiaan ja henkilöstöhallintoon. Clarissalla on opintojensa kautta kattava ymmärrys ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja ryhmien toiminnasta sekä kokemusta rekrytoinnista ja terapeuttisesta valmentamisesta.

 

Clarissa haluaa tukea yrityksiä johtamaan vastuullisemmin ja luoda parempia työympäristöjä jossa ihmiset voivat kukoistaa.

Clarissan kyky innostaa ja ohjata ihmisiä kohti tärkeitä tavoitteita ulottuu myös sosiaaliseen mediaan, jossa hänen raikas ja positiivinen sisältönsä tukee asiakkaiden työnantajamielikuvaa.

CLARISSA EKSTRÖM

LEADERSHIP & CAREER COACHING, RECRUITMENT

  • LinkedIn

Tiimiimme on liittymässä uusi jäsen elokuussa. Lisää tietoa myöhemmin.

N/A

CUSTOMER SUCCESS MANAGER

hr@hrwithyou.fi

0449898933

  • LinkedIn

OTA YHTEYTTÄ

 

Kiitos yhteydenotostasi!

HR WITH YOU

Kylänvanhimmantie 29,

00640 Helsinki
Suomi

VARAA TAPAAMINEN

bottom of page