top of page

ULKOISTETTU HR-PALVELU

Autamme mm. HR-prosessien suunnittelussa, työsopimusten ja perehdytysohjelmien laadinnassa, päivittäisten HR-asioiden hoitamisessa ja henkilöstön yleisen tyytyväisyyden ylläpitämisessä. Jatkuvan HR-palvelun hinta on alk. 1700€+alv/kk. 

HR-palvelut

HR-PALVELUT

TOIMIMME OSA-AIKAISENA HR-PÄÄLLIKKÖNÄ MONISSA ASIAKASYRITYKSISSÄ

Olemme kokeneita HR-asiantuntijoita ja tarjoamme laadukasta, joustavaa ja monipuolista HR-palvelua. Vahva strateginen osaamisemme henkilöstöhallinnossa sekä laaja verkostomme alalla mahdollistavat toimintamme osa-aikaisina HR-kumppaneina useissa eri asiakasyrityksissä. Sitoudumme kaikkiin yrityksessä oleviin työntekijöihin ja ammattitaitoiseen työskentelyyn sekä varmistamme, että HR-tarpeenne täyttyvät tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.

 

Luotettavana kumppanina tuemme yritystänne strategisessa henkilöstöhallinnossa, rekrytoinnissa ja muissa operatiivisissa HR-toiminnoissa. Yhdessä autamme yritystänne menestymään. Asiakkaamme ovat antaneet positiivista palautetta erityisesti omistautuvasta, arvostavasta, luotettavasta ja joustavasta asenteestamme.

 

Kumppanuutemme kanssanne on meille tärkeää, ja tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia ja menestyksekkäitä suhteita. Olemme valmiita auttamaan teitä HR-haasteissanne sekä tarjoamaan ammattitaitoista tukea ja ohjausta. Yhdessä rakennamme vahvan HR-perustan, joka tukee yrityksenne kasvua ja kehitystä.

Monipuoliset HR-toiminnot

Etsitkö joustavaa HR-kumppania tukemaan yrityksesi kasvua?

bottom of page