top of page

HRWUn TARINA

Miten saamme työntekijät voimaan hyvin ja tuntemaan arvostusta? Millaisia rekrytointeja tekemällä asiakkaan tarina jatkuu haluttuun suuntaan?

 

HR with you sai alkunsa vastauksena näihin kysymyksiin.

Yritys on perustettu kannustamisen, arvostamisen ja kiittämisen ympärille perustuvasta HR-johtamisen mallista käsin. Yrityksen missio on levittää arvostuksen ilmapiiriä. Kun asiakkailla on kiire oman liiketoimintansa hoitamisessa, HRWU auttaa ylläpitämään henkilöstön riittävää, oikein kohdennettua osaamista ja työhyvinvointia. Teemme asiakkaille myös rekrytointeja, jotka tuovat heille lisäarvoa.

Tiimissämme kaikilla on omat vahvuudet ja osaamiset, joiden ansiosta toiminta on siirtynyt uudelle tasolle. Sosiaalipsykologian ja kauppatieteiden osaaminen ja koulutustausta auttavat meitä ymmärtämään sekä yksilöiden ja ryhmien toimintaa että asiakkaiden liiketoimintaa.

HR WITH YOU OY

HR with you (HRWU) tarjoaa yrityksille HR-palveluja joustavasti ja räätälöidysti. Olemme tehneet asiakkaillemme monenlaista lyhyistä tuntiveloituksella tehtävistä pienistä toimeksiannoista pidempiin projekteihin. Yrityksen nimi HR with you tulee siitä, että pääpainotus toiminnassa on aina hyvässä ja luottamuksellisessa yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yrityksen palveluja ovat rekrytointi ja headhunting, HR-prosessien kehittäminen ja ulkoistetut HR-palvelut. Haluamme auttaa asiakkaita parantamaan liiketoimintansa tuloksia hyvien henkilövalintojen, sujuvien prosessien ja henkilöstön motivaation lisäämisen kautta.

245

TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA

1200

REKRYTOINTIA

500

PROJEKTIA

Millaisia rekrytointeja tekemällä yrityksesi tarina jatkuu

haluttuun suuntaan? 

OTA YHTEYTTÄ
bottom of page