top of page
HR with you

ASIAKASTARINAT

Useita kymmeniä tyytyväisiä asiakkaita, satoja toteutettuja rekrytointeja ja suorahakuja.

OTA YHTEYTTÄ
Kai Kallio

”Useamman onnistuneen rekrytoinnin lisäksi HRWU on edistänyt yrityksemme oppilaitosyhteistyötä. Yhteistyön tavoitteena on kehittää YTM:n tunnettuutta työnantajana ja tavoittaa tulevaisuuden osaajia. HRWU:n iloisen ja innostuneen tiimin kanssa on aina mukavaa asioida ja yhteistyö luistaa hyvin.”

KAI KALLIO

VP, YTM-Industrial

Boreo
Elparts
H&H
Alupro
Fredman
Kuopion Energia
Laki & Vesi
Stanley Security
Norders
Voestalpine
Combi Works
Nurminen Logistics
Taitokaari
Flowplus
Uddeholm

MEITÄ SUOSITTELEVAT

”Valitsimme HRWU:n, koska tarvitsimme joustavan ja omistautuneen kumppanin viemään HR-asioitamme eteenpäin. HRWU:n tiimi on onnistunut kehittämään mm. perehdytykseen liittyviä prosessejamme ja ohjeistuksiamme edelleen systemaattisella ja aikaansaavalla otteella. He ovat myös tukeneet työntekijöitämme työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa ja tuoneet freesejä uusia ideoita organisaation hyvinvoinnin kehittämiseksi esimerkiksi liikuntahaasteen muodossa.”

JUHANI SOPANEN

COO, Alupro

Juhani Sopanen

“Olemme käyttäneet HRWU:n suorahakupalveluja konsernimme yrityksissä. HRWU on löytänyt meille loistavia myynnin ja tuotehallinnan henkilöitä. HRWU:n tiimi on mukava yhteistyökumppani ja he kohtelevat hakijoita arvostavasti. Tämä on meille yrityksenä tärkeää, koska haluamme pitää hyvää huolta työnantajakuvastamme.”

MARI KATARA

SVP People & Sustainability, Boreo

Mari Katara

“HRWU on ollut hyvä ja luotettava yhteistyökumppani meille kuuden vuoden ajan. Yrityksessä on ollut monenlaisia aikoja ja olemme saaneet monia tilanteita ratkottua yhdessä. Olemme tehneet yhdessä myös useita hyviä rekrytointeja. Suosittelen lämpimästi HRWU:n ihmisiä arvostavaa tiimiä pk-yritykselle, jolla ei ole omaa HR-osastoa. Henkilöstöasiat kuormittavat yrityksen johtoa ja HRWU on ollut luotettava kumppani, jonka kanssa keskustella asioista.”

ANTTI ÖYSTILÄ

CEO, EL-Parts

Antti Öystilä
NDG Invest Oy

"HRWU on toteuttanut rekrytointeja edustamiini yrityksiin ja onnistunut niissä aina erinomaisesti. Olen tutustunut kaikkiin tiimiläisiin ja he ovat kaikki mukavia ja osaavia henkilöitä. Nykyisin olen matalallla kynnyksellä yhteydessä yritykseen, jos kohtaan rekrytointi- tai HR-haasteita. Olen suositellut ja suosittelen myös jatkossa HRWU:ta verkostoni muille yrittäjille.

MARKUS ERONEN

Chairman of the Board, NGD Invest Oy

“Edeltäjäni Martti Laaksonen alkoi käyttää HRWU:n palveluja, koska halusi pitää vielä parempaa huolta perustamansa yrityksen henkilöstöstä. Yhteistyö sujui hyvin ja Martin jäätyä eläkkeelle olemme jatkaneet yhteistyötä. Olemme nähneet nyt yhdessä monenlaisia tilanteita rekrytoinneista muutosneuvotteluihin. Olemme tehneet henkilöstönkehitystyötä EASI-profiilien avulla ja ryhmävalmennuksen keinoin sekä vetäneet monia liikuntakampanjoita henkilöstölle. Teimme myös työyhteisön kehittämissuunnitelman, jonka avulla nyt suunnittelemme tulevaisuutta myös henkilöstön hyvinvointia tukien. Olen ollut yhteyksissä kaikkien HRWU-tiimin jäsenten kanssa. Heillä on kaikilla omat vahvuutensa ja he toimivat todella hyvin tiiminä.”

JUUSO RÄSÄNEN

CEO, H&H Tuonti

Juuso Räsänen

"Tilasimme HRWU:lta kirjanpitäjän rekrytoinnin/suorahaun, joka meni onnistuneesti maaliin nopealla aikataululla. Löysimme tiimiin ja kehityssuunnitelmiimme sopivan henkilön. HRWU:n kanssa yhteistyö sujuu joustavasti. Suosittelen lämpimästi."

JANI KOIVUNIEMI

CEO, Taitokaari

Jani Koivuniemi

“HRWU on tehnyt meille henkilöarviointeja jo vuodesta 2017. Olemme olleet tyytyväisiä palveluihin ja arviointien tuloksiin. Yhteistyö on aina ollut joustavaa ja mukavaa. Voin lämpimästi suositella tätä yritystä.”

SATU NURMINEN

HR & Occupation Health and Safety Manager, Kuopion Energia

Satu Nurminen

“Olen ollut HRWU:n kanssa tekemisissä jo pidemmän aikaa. Yrityksessämme on melko harvoin tarvetta rekrytoinneille, koska työntekijät viihtyvät meillä pitkään. Kun vuosien varrella tarvetta on välillä tullut hakea uusia henkilöitä, olen ottanut yhteyttä HRWU:hun ja asia on hoidettu joka kerta erittäin hyvin. Voin ehdottomasti suositella heitä suorahaku- ja rekrytointikumppaneiksi. Erityisenä vahvuutena voin mainita HRWU:n kyvyn ymmärtää tarpeemme rekrytoitavan henkilön profiilista. Olemme myös teettäneet viimeisimmän henkilöstökyselyn HRWU:lla, ja tulemme käyttämään heitä seuraavankin kyselyn toteuttamisessa.”

JARKKO INKEROINEN

Country Manager, voestalpine High Performance Metals

Jarkko Inkeroinen

“HRWU on auttanut meitä muun muassa perehdytys- ja koulutusprosessin toteuttamisessa sekä esimiestyön tukemisessa. Olen ollut tyytyväinen siihen, että asiat ovat edenneet ja HRWU on muistutellut kaikesta aina tarvittaessa.”

EDWARD BLOMSTEDT

CEO, Combi Works

Edward Blomstedt
bottom of page