top of page
HR with you

RÄÄTÄLÖITYÄ REKRYTOINTIPALVELUA ULKOISTETTUNA TAI INHOUSE-PALVELUNA

Hoidamme rekrytointiprosessin ja suorahaun alusta loppuun asiakkaan toiveiden mukaan tai toimimme inhouse-rekrytoijina yrityksessä jatkuvasti tai määräaikaisesti. Erikoistumisalueet ovat tekniset toimialat sekä myynti-, talous- ja esihenkilötehtävät.

Käytämme MPA-työskentely- ja vuorovaikutustyylin arviointia ja ACE-kykytestejä ongelmanratkaisukyvyn mittaamiseen sertifioidun testaajan toimesta. Teemme myös tehtäväkohtaisesti räätälöityjä simulaatiotestauksia. Tarjoamme myös valmennusta työnhakuun sekä erillisiä testauksia.

Rektytointityön hinnoittelu voi olla inhouse-mallilla alkaen 1700€ + alv per kuukausi, tai hinta per rekrytointi, alkaen 2 x haettavan henkilön kuukausipalkka + alv. Henkilöarviointien hinnat ovat väliilä 275€-1300€ + alv riippuen haettavan henkilön roolista, arviointityökaluista sekä testattavien henkilöiden määrästä.

Räätälöityä rekrytointipalvelua

REKRYTOINTI  JA SOVELTUVUUSARVIOINTI

TUEMME ESIHENKILÖITÄ 

TÄRKEISSÄ HENKILÖVALINNOISSA

Yksi menestyvän organisaation tärkeimmistä tekijöistä on oikeiden ihmisten valinta oikeille paikoille. Me HRWU:ssa ymmärrämme tämän haasteen ja haluamme olla esihenkilöiden tukena tässä prosessissa.

Meillä on vankka kokemus rekrytoinnista ja henkilöarvioinneista. Käytämme laajaa valikoimaa arviointimenetelmiä varmistaaksemme, että ehdokkaat vastaavat asetettuja vaatimuksia ja soveltuvat organisaatioon. Haastattelujen lisäksi voimme hyödyntää psykometrisiä arviointeja, kykytestejä ja muita arviointimenetelmiä. Tavoitteenamme on saada kokonaisvaltainen käsitys ehdokkaan osaamisesta, potentiaalista ja sopivuudesta organisaatioon.

 

Pyrimme tekemään päätöksiä perustuen faktatietoihin ja objektiiviseen arviointiin. Referenssitarkistukset ja taustaselvitykset ovat tärkeä osa prosessiamme, jotta voimme varmistaa ehdokkaiden pätevyyden ja luotettavuuden.

 

Haluamme olla pitkäaikainen kumppaninne henkilövalintoihin liittyvissä tarpeissasi. Tavoitteenamme on auttaa yrityksenne kasvamaan tarjoamalla jatkuvaa tukea ja neuvontaa rekrytointien parantamiseksi.

Tuemme esihenkilöitä tärkeissä henkilövalinnoissa

Useita kymmeniä tyytyväisiä asiakkaita, satoja toteutettuja rekrytointeja ja suorahakuja.

bottom of page