top of page
  • reijalaurell

Haluamme laajentaa kumppaniverkostoamme

Haemme nyt oman yrityksen kautta toimivia yhteistyökumppaneita HR-toimeksiantoihin.


Autamme yrityksiä menestymään monipuolisen henkilöstöjohtamisen keinoin. Tarjoamme joustavat HR-palvelut ja modernin HR-järjestelmän asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä. Olemme erikoistuneet PK- ja kasvuyritysten HR-tehtäviin ja kasvun strategian tukemiseen sekä menestyneiden tiimien vetäjien ja joukkuepelaajien hakuihin eri toimialoilla.


Tarjoamme asiakasyrityksillemme HR- ja rekrytointipalveluja. Pääsääntöisesti asiakkaamme ovat pitkäkestoisia, mutta toisinaan tarvitsemme osaajia myös lyhyempiin projekteihin.


Haluamme nyt kehittää verkostoamme ja tutustua oman yrityksen kautta toimiviin HR-osaajiin, joilla on vähintään viiden vuoden kokemus joltain HR:n osa-alueelta. Työkielemme ovat suomi ja englanti. Ruotsin kielen taito on eduksi, mutta ei pakollista.


Jos toimit jo yrittäjänä ja haluat lisätöitä tai jos haluat tehdä lisäprojekteja päivätyösi ohella omalla yrityksellä, saatat olla etsimämme henkilö. Verkostoidumme mielellämme myös muuten vaan HR-osaajiin! Laita tietoa itsestäsi ja sovitaan tapaaminen!

Lisätietoja saat numerosta 0405244096 (Reija Laurell).Komentáře


bottom of page