top of page
  • reijalaurell

Tehokas johtajuus alkaa luottamuksesta: Ilmoita yrityksesi esihenkilöt kevään 2024 arvostavaan esihenkilövalmennukseemme!

Päivitetty: 7. tammik. 

Onko organisaatiossasi haasteita tehokkaan johtajuuden kehittämisessä? Haluatko vahvistaa työyhteisön luottamusta ja luoda kestävää arvostavaa ilmapiiriä? Esihenkilövalmennuksemme on suunniteltu juuri sinun yrityksellesi.

 

Miksi valita meidän valmennuksemme?

 

  • Luottamusta vahvistava ote: Opit rakentamaan vahvaa luottamuspohjaa tiimisi kanssa. Luottamuksen ilmapiiri on avain menestyksekkääseen johtajuuteen.

  • Arvostava johtaminen: Arvostus luo sitoutumista ja innostusta. Valmennuksemme keskittyy arvostavan johtamisen vahvistamiseen, mikä vaikuttaa myönteisesti koko organisaatioon.

  • Taitojen syventäminen: Tarjoamme käytännönläheistä valmennusta, joka keskittyy juuri niihin johtamistaitoihin, jotka ovat keskeisiä organisaatiosi menestykselle.

  • Yksilöllinen oppiminen: Ei luentoja, vaan tapaamisia oman valmentajan kanssa.

  • Vaikutusten seuraaminen: Seuraamme valmennuksen vaikutuksia ja autamme sinua arvioimaan johtajuustaitojesi kehittymistä.

 

Liity mukaan matkalle kohti vahvempaa johtajuutta ja menestyksellistä organisaatiota. Ota askel eteenpäin luottamuksen ja arvostuksen johtamisessa. Ilmoittaudu nyt ja tee vaikutus organisaatiosi tulevaisuuteen! 


Valmennuksen hinta on 1950€ + alv per henkilö. Valmennuksen kesto on kolme kuukautta ja aloitus joustavasti (tammi-helmikuun aikana). Valmennus sisältää henkilökohtaisen työtapa- ja motivaatioanalyysin, räätälöidyn esihenkilötaitojen kehitysohjelman, jatkuvan tuen sekä useita tapaamisia valmentajan kanssa. Kysy lisää (Reija Laurell / 0405244096) ja varaa paikat yrityksellesi (osallistujien määrä on rajattu)! Comments


bottom of page